GRUP MUNICIPAL:


Regidors

Agenda

PARTICIPA:


Connecta't

Incorpora't

CONSULTA EL PROGRAMA:


Programa
15/01/2019 Open Arms rescat
Terrassa en Comú presenta acord de Junta de Portaveus per exigir al Ministre de Foment que autoritzi a salpar el vaixell Open Arms del Port de Barcelona per poder continuar amb les tasques de salvament i rescat de vides al Mediterrani. Des del passat 14 de gener el vaixell de rescat de l'ONG Open Arms resta bloquejat al port de Barcelona sense autorització per salpar i desenvolupar les seves tasques de rescat. La capitania general dependent del Ministeri de Foment ha denegat l'autorització de salpar per motius estrictament polítics i sense cap relació amb les condicions del...
Dimarts 29 de gener farem la primera audiència ciutadana de TeC de 2019, la 20a, al Casal Cívic Can Tusell (Carrer Tarragona, 101) a les 19.30h.  Volem compartir amb els veïns i veïnes algunes de les propostes que estem treballant des de l'oposició a l'Ajuntament i poder recollir les propostes de la ciutadania. 
Terrassa en Comú presenta acord de Junta de Portaveus per al Ple Municipal del mes de gener per a exigir al Govern del President Pedro Sánchez la retirada del Real Decreto Ley  21/2018 de Medidas Urgentes en materia de vivienda y alquiler i l'elaboració d'un de nou que contempli les mesures relatives a la limitació dels preus dels lloguers. “El tema habitatge ha estat un dels temes fonamentals per a TeC aquesta legislatura. Hem presentat un seguit de propostes i mesures per garantir el dret a l'habitatge” com ha explicat Xavi Martínez, regidor de TeC a la roda de...
09/01/2019 CAAD benestar animal
El passat 31 de desembre van morir dos gossos i sis van patir ferides de diferent gravetat al Centre d'Atenció d'Animals Domèstics de Terrassa, centre gestionat actualmente per l’empresa municpal Eco-Equip. Els fets, segons les informacions a les quals hem tingut accés, van ser conseqüència del fet que dues persones van entrar aquella matinada a les instal·lacions del CAAD i van obrir les gàbies dels gossos provocant una baralla.

Pròxims esdeveniments

29/01/2019 - 19:30 a 21:00
Dimarts 29 de gener farem la primera audiència ciutadana de TeC de 2019, la 20a, al Casal Cívic Can Tusell (Carrer Tarragona, 101) a les 19.30h. 

Segueix-nos a Twitter